Bouwhekdoeken

Omschrijving

Lege bouwhekken zorgen voor een saaie uitstraling. Zorg dat je opvalt in de grijze massa en kies voor een bouwhekdoek met jouw persoonlijke opdruk. De bouwhekdoeken hebben een standaard formaat van 174 x 338 cm. Bestel nu gemakkelijk en snel jouw persoonlijke bouwhek spandoek bij MEOdruk.

Let op: onze bouwhekdoeken hebben een standaard formaat.
Wil je een doek met aangepast formaat? Bekijk hier spandoeken met eigen formaat.

 • Standaard gezoomd voor een betere kwaliteit
 • Bestendig en herbruikbaar
 • Verkrijgbaar in klein en middelgroot formaat.
 • Bouwframe niet inbegrepen
Productspecificaties
Materiaal 510 g/m2 PVC
270 g/m2 mesh
Bedrukking Enkelzijdig
Dubbelzijdig
Afmeting 174 x 338 cm
Druktechniek UV-bedrukking
Weersomstandigheden Waterbestendig
Aanleverspecificaties
Voeg 5 mm afloop toe.

In verband met de snijranden van onze printers dien je jouw bestand het bestand aanleveren met een extra beeldrand van 5 mm rondom. Dit noemen we afloop. Zorg ervoor dat kleuren, afbeeldingen op de achtergrond en de lay-out van jouw ontwerp doorlopen tot aan de randen, zodat er geen witte randjes ontstaan na het schoonsnijden. Je kan het bestand aanleveren met snijtekens.

Houd een veiligheidsmarge van 50 mm aan.

Belangrijke tekst en afbeeldingen minimaal 50 mm binnen het eindformaat plaatsen.

Minimale resolutie is 150 dpi.

De teksten en afbeeldingen in jouw ontwerp dienen een minimale resolutie van 150 dpi te hebben.

Gebruik CMYK als kleurmodus.

Maak gebruik van de kleurmodus CMYK, geen RGB. Voor gestreken papiersoorten is het kleurprofiel FOGRA39 (ISO Coated v2) te gebruiken en voor ongestreken papiersoorten FOGRA47 (PSO Uncoated ISO12647). Wil je meer weten over CMYK, RGB en het verschil tussen beide? Onze klantenservice staat je graag te woord.

Lever jouw bestanden aan in gesloten, drukklare bestandsformaten.

De drukklare bestandsformaten kan je aanleveren als PDF (1.4 of hoger), TIFF (1 laag), EPS, JPG. LET OP: Geen Word documenten!

Zet je lettertypes om in lettercontouren of sluit deze in.

Zorg ervoor dat lettertypes omgezet zijn in lettercontouren of ingesloten zijn bij het exporteren naar een PDF-bestand.

Controleer jouw ontwerp op overprint/transparantie.

Zorg ervoor dat er geen onderdelen op overprint staan, tenzij dit de bedoeling is. Hoe transparantie overkomt is afhankelijk van de inkt/toner, het materiaal en print- of druktechniek.

Templates
Gids PDF
Bouwhekdoek (338 x 174 cm) PDF Indesign
Veelgestelde vragen
Uit welke papiersoorten kan ik kiezen?
 • Standaard doek (510 g/m2 PVC): Dit is het meest gekozen materiaal. Het is erg stevig, waterbestendig en geschikt voor binnen- en buitengebruik. Verder is het brandvertragend en herbruikbaar.

 • Winddoorlatend doek (270 g/m2 mesh): dit doek is geschikt voor buitengebruik, vooral op locaties waar veel wind staat. Door de kleine gaatjes in het doek vangt het weinig wind en blijft het doek goed op zijn plek hangen.
  Let op:
  - Houd er rekening mee dat QR-codes bedrukt op een winddoorlatenddoek niet werken wegens de gaatjesstructuur van het materiaal.
  - Door de textuur van mesh kunnen de randen er iets anders uitzien wanneer het canvas wordt omgevouwen en genaaid met de ringen op hun plaats.

Welke vervoerders gebruiken jullie voor de bezorging?
 • Voor de bezorging maken we gebruik van meerdere vervoerders. Voor de hoogste betrouwbaarheid maken we in de meeste gevallen gebruik van PostNL, UPS of DPD.
  We maken ook gebruiken van DHL en onze eigen koerierdienst. Dit is echter alleen voor bepaalde producten, afhankelijk van het formaat, de levertijd en de oplage.

Ik kan het product dat ik zoek, niet vinden. Kan ik een offerte aanvragen?
 • Bouwhekdoeken die het meest worden gekozen zijn te bestellen via onze website.

 • Staat je gewenste materiaalsoort, gewicht, hoeveelheid, maat of andere specificatie er niet tussen? Dan kun je een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk een binding in een andere kleur aan te vragen. Wij sturen je binnen 1 werkdag een persoonlijke offerte. Afhankelijk van de complexiteit kan dit iets langer duren.

Worden mijn Bouwhekdoeken dubbelzijdig bedrukt?
 • Nee, de Bouwhekdoeken worden niet standaard dubbelzijdig bedrukt. Hier kan je wel een offerte voor aanvragen.

Welke afwerkingen zijn beschikbaar voor Bouwhekdoeken?
 • Omzomen en ringen op de hoeken: met deze afwerking kies je ervoor om het doek schoon te snijden, te zomen en ringen te plaatsen op de hoeken. De zoom en de ringen zorgen ervoor dat je doek extra stevig opgehangen kan worden.

 • Omzomen en ringen om de 30 cm: met deze afwerking kies je ervoor om het doek schoon te snijden, te zomen en ringen te plaatsen om de 30 cm. De zoom en de ringen zorgen ervoor dat je doek extra stevig opgehangen kan worden. Dit is de stevigste afwerking om je doek op te hangen.

Wat betekent B1 gecertificeerd als het gaat om brandvertraging?
 • Dit product is B1 gecertificeerd, wat betekent dat het brandvertragend is.

 • Het B1 brandwerendheidscertificaat duidt materialen aan als nauwelijks ontvlambaar, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik bij elk binnenevenement. Het materiaal verspreidt geen vuur.

Materiaal: Winddoorlatend: gaatjesdoek

Afwerking: Omzomen en ringen om de 30 cm

Oplage

LET OP! De prijs wordt weergegeven per ontwerp. Heb je meerdere ontwerpen? Voeg dan meerdere artikelen toe aan je winkelwagen en upload je ontwerp per artikel. Staat je gewenste oplage er niet bij? Vraag een offerte aan.

Toon meer

Verwachte leverdatum

Upload en controleer je bestanden voor donderdag, 1 juni 2023 14:30

€ 80,34 Ex btw

Welke materialen bieden wij aan?

  • Standaard: 510 g/m2 PVC

   Standaard (510 g/m² PVC): Dit is het meest populaire materiaal voor banners. Het is zeer stevig, waterdicht en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het is ook herbruikbaar en brandvertragend.

   Standaard: 510 g/m2 PVC
  • Winddoorlatend: gaatjesdoek

   Winddoorlatend doek (270 g/m² MESH gaatjesdoek): Dit materiaal is een duurzaam, waterdicht en scheurbestendig synthetisch weefsel gemaakt van geweven polyestervezels gecoat met PVC. Het geperforeerde oppervlak laat wind door, waardoor het ideaal is voor buiten displays op winderige locaties. Het is brandvertragend.

   Winddoorlatend: gaatjesdoek

Welke afwerkingen bieden wij aan?

  • Omzomen en ringen om de 30 cm

   Een omgezoomde afwerking met ringen om de 30 cm op een spandoek houdt in dat de randen worden omgevouwen en genaaid om een nette afwerking te creëren, met ringen om de 30 cm voor eenvoudig ophangen.

   Omzomen en ringen om de 30 cm
  • Omzomen en ringen op de hoeken

   Een omgezoomde afwerking met ringen in elke hoek op een spandoek houdt in dat de randen worden gevouwen en genaaid voor een nette uitstraling, met ringen toegevoegd in elke hoek voor veilige ophanging.

   Omzomen en ringen op de hoeken

Oplage

Welke opties bieden we aan?

  • Inclusief zwarte tiewraps (20 stuks)

   20 zwarte tie wraps moeten worden bijgevoegd bij het canvas.

   Inclusief zwarte tiewraps (20 stuks)
  • Inclusief witte tiewraps (20 stuks)

   20 stuks witte tie-wraps moeten worden meegeleverd met het canvas

   Inclusief witte tiewraps (20 stuks)
  • Alleen het doek

   Alleen canvas, geen tie wrap

   Alleen het doek

Leverdatum