Duurzaam Drukwerk Bestellen

Duurzaam Drukwerk Bestellen

We breiden ons duurzame productaanbod voortdurend uit door zorgvuldig producten te selecteren met de hoogste duurzaamheidsnormen.

Onze enveloppen zijn nu FSC® gecertificeerd!

Met de FSC-gecertificeerde enveloppen van MEOdruk laat je zien dat je je inzet voor duurzaamheid. Elke envelop draagt het keurmerk van de Forest Stewardship Council (FSC) en is dus gegarandeerd afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Onze enveloppen zijn perfect voor bedrijven die zich willen inzetten voor een duurzame wereld en bieden naast duurzaamheid ook hoge kwaliteit. Gebruik ze voor je volgende marketingcampagne of bedrijfscommunicatie om indruk te maken op klanten en partners terwijl je het wereldwijde bosbehoud steunt. Met MEOdruk is duurzaamheid eenvoudig en effectief!
Bestel nu
Verantwoorde promotie

Verantwoorde promotie

Laat je creativiteit de vrije loop met onze milieuvriendelijke promotionele producten. Kies uit ons assortiment milieuvriendelijke opties en laat een onuitwisbare indruk achter op jouw doelgroep.

Laat je boodschap groeien met bloeikaarten

Laat je boodschap bloeien met de milieuvriendelijke, plantbare ansichtkaarten van MEOdruk. Deze kaarten met bloemzaadjes zijn gemaakt van groeipapier die met een beetje liefde, water en zonnestralen uitgroeien tot prachtige bloemen. De bloeikaarten zijn ontworpen voor bedrijven die gericht zijn op duurzaamheid en bieden een unieke manier om te inspireren. Ze zijn perfect voor marketingcampagnes of uitnodigingen voor evenementen en laten je betrokkenheid bij het milieu zien terwijl ze een onvergetelijke, groene indruk achterlaten. Plant een zaadje met elk bericht!
Bestel nu
Duurzame kleding

Duurzame kleding

Wij geven prioriteit aan transparantie, biologische of ge-recyclede materialen en gecertificeerde merken. Samen verkleinen we de milieu-impact en boosten we maatschappelijke verantwoordelijkheid, met keurmerken als bewijs.

Ontdek Circulair Sign Again®

Sign Again is gemaakt van een mix van fabrieksafval en hergebruikte prints, wat het het eerste volledig gerecyclede rigide materiaal maakt. Wat Sign Again onderscheidt? Niet alleen is het 100% gerecycled en recyclebaar, maar het biedt ook ongeëvenaarde veelzijdigheid, duurzaamheid en flexibiliteit. Sign Again is naast milieuvriendelijk, ook gemaakt om lang mee te gaan.

Ervaar de kracht, impactbestendigheid, brandwerendheid en buigzaamheid, waardoor het materiaal niet alleen fantastisch oogt, maar ook blijft. Kies Sign Again en maak een betekenisvolle impact op zowel jouw organisatie als de planeet!
Bestel nu
rPET duurzame vlaggen bedrukken

rPET duurzame vlaggen bedrukken

Kies voor onze 100% gerecyclede polyester vlaggen, een duurzame keuze die gerecycled plastic verandert in een levendig, duurzaam en hoogwaardig materiaal.

rPET flessen personaliseren

Geef je merk een groene boost met onze hoogwaardige bedrukte rPET flessen. Gemaakt van gerecyclede PET-materialen, zijn onze flessen niet alleen milieuvriendelijk, maar ook stijlvol en praktisch. Met een ruime keuze aan bedrukkingsmogelijkheden breng je jouw logo, slogan of ontwerp tot leven op deze duurzame flessen.

Of je nu kiest voor een strakke bedrukking of een levendig ontwerp, onze state-of-the-art technologie zorgt voor een verbluffend resultaat dat de aandacht trekt. Bestel vandaag nog en draag bij aan een schonere planeet met onze rPET-flessen!
Bestel nu
Duurzame gifts

Duurzame gifts

Onze collectie aan duurzame gifts staat voor duurzaamheid, stijl en kwaliteit.