De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten

Kaarten en uitnodigingen bedrukken

Onze bestsellers onder een verbazingwekkende reeks kaarten. Stuur een bericht in welke vorm dan ook. Nu 10% korting, met code: XMAS10

Speciale gelegenheidskaarten

Het leven is gevuld met bruiloften, pasgeborenen, verjaardagsfeestjes, nieuwe banen, huizen, huisdieren en zoveel andere evenementen die je nodig hebt om met geliefden te vieren.
Wat is een betere manier om je te verheugen door iedereen uit te nodigen voor deze speciale dag?

Voor een speciaal bericht, een speciale afwerking

Verschillende gelegenheden, verschillende papiersoorten

Standaard papier

Het drukken van kwaliteitsvolle uitnodigingen is een must voor elk speciaal evenement. Het standaardmateriaal is stevig en duurzaam, zodat je uitnodigingen niet verkreukeld raken in de post. Na afloop van het feest kunnen ze als aandenken worden gebruikt om je gasten te herinneren aan al het plezier dat ze hebben gehad.

Bestel nu
Kraft Bruin

Kraftbruin papier is perfect om je babyshower-uitnodigingen extra schattig te maken. Deze optie is ook milieuvriendelijker en 15% is gerecycled papierpulp. Laat dus je toewijding aan duurzaamheid zien!

Bestel nu
Metallic Zilver

Geef je kaart een unieke uitstraling met deze glitterafwerking die de aandacht zal trekken! Geweldig voor een unieke gebeurtenis zoals een bruiloftsreceptie of een gala.

Bestel nu
Metallic Goud

De Metallic Goud afwerking zal je uitnodigingen ongetwijfeld een elegante uitstraling geven. Het materiaal voelt glanzend aan en is perfect voor speciale gelegenheden. Probeer ze eens voor een gemaskerd baluitnodiging! Succes gegarandeerd.

Bestel nu
Speciaal parelmoer papier

Kies voor de Speciaal parelmoer papier voor een crème-achtig, glanzende kleur. Het zorgt ervoor dat de sfeer van je evenement wordt overgebracht terwijl het eenvoudig blijft. Perfect voor uitnodigingen voor een babyborrel.

Bestel nu
Hoogglans

Uitnodigingen afdrukken gemakkelijk gemaakt met de glanzende afwerking! Geweldig voor verjaardagsuitnodigingen, het geeft een levendig gevoel aan je kaart.

Bestel nu
Metallic wit

De Metallic White afwerking is een andere geweldige keuze voor huwelijksuitnodigingen. Deze kaarten voelen glinsterend aan en geven een verfijnde indruk voor een geslaagde ceremonie!

Bestel nu
Milieuvriendelijk

Ons Eco-papier is 100% biologisch afbreekbaar en gemaakt met 100% groene energie. Geef een extra milieuvriendelijke dimensie aan je feestuitnodigingen en ondersteun het milieu!

Bestel nu

Een klein formaat voor een groot doel

Visitekaartjes

Visitekaartjes

Als bedrijf is het van groot belang om een unieke en herkenbare huisstijl te hebben. Bekijk ons uitgebreide assortiment visitekaartjes en vind het perfecte visitekaartje voor jou en je bedrijf.

Bestel nu

Afsprakenkaarten

Afsprakenkaarten

Help je klanten hun afspraken te maken bij je bedrijf en ze bij te houden met onze kaarten! Ze geven een professionele uitstraling en passen gemakkelijk in een portemonnee. Bestel je gepersonaliseerde afsprakenkaarten en geef je bedrijf een boost.

Bestel nu

Spaarkaarten

Spaarkaarten

Introduceer de klantenkaart en zorg ervoor dat je klanten regelmatig terugkomen. Introduceer met een creatief ontwerp een loyaliteitssysteem en zorg ervoor dat je klanten sneller en vaker terugkomen.

Bestel nu

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het om kaarten en uitnodigingen te printen?

Bij MEOdruk streven we ernaar het hele jaar door concurrerende prijzen aan te bieden. De prijzen variëren echter wel door factoren als: hoeveelheden, materialen, maten, accessoires en leveringsopties.

Hoe lang duurt het om uitnodigingen en ards af te drukken?

Wij bieden verschillende doorlooptijden voor onze gepersonaliseerde kaarten. Dit kan variëren van een dag levering tot langer, afhankelijk van de details van het gekozen ontwerp en het type levering. Meestal duurt het echter niet langer dan 5 dagen.

Welke printkwaliteit kan ik verwachten voor mijn kaarten en uitnodigingen?

Onze kaarten worden gedrukt met behulp van digitale druktechnieken, waarbij gebruik wordt gemaakt van vier kleuren (CMYK) met toners en inkten om digitale bestanden af te drukken. Dit is het beste voor het drukken van gedetailleerde ontwerpen met meer dan vier kleuren en nuances. Je kunt er dus zeker van zijn dat de drukkleuren zo dicht mogelijk bij uw originele ontwerp komen. Bovendien is het kosteneffectief voor kleine drukwerken.

Komen mijn kaarten en uitnodigingen met enveloppen?

Alle kaarten en uitnodigingen kunnen met enveloppen worden geleverd. Deze optie kan worden gekozen in elk van de opties/aanpassingen van het product. Belangrijk om te weten is dat alle gekozen enveloppen bij het personaliseren van je kaart of uitnodiging in het wit worden geleverd. Als je gepersonaliseerde enveloppen wilt, kun je hier klikken.

Welke papiersoorten zijn er?

Gezien de verscheidenheid aan situaties waarvoor elke kaart of uitnodiging kan worden gebruikt, zijn er evenzoveel soorten kaarten die je kunt gebruiken. Misschien wil je schattige lettertypes en een Glanzende afwerking gebruiken, of je kan een meer energieke vibe overwegen met een Metallic goud materiaal dat glittert als je het aanraakt. Of misschien wil je gewoon je toewijding aan duurzaamheid laten zien met gerecycled papier of biologisch afbreekbare kaarten die gemaakt zijn met 100% groene energie. Wat je ook kiest, onze grote keuze aan afwerkingen en materialen zal zeker aan jouw wensen voldoen. Dus, test wat uit; pas aan, personaliseer en vind de perfecte kaart voor jou!
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or