De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Let op: Doordat onze vervoerders het wat drukker hebben in deze huidige periode van het jaar kan je pakket wat vertraging oplopen. Alvast excuses!

Gepersonaliseerde Kantoorartikelen

Maak een sterke
indruk

Gepersonaliseerde kantoorbenodigdheden zijn ideaal voor cadeaus voor klanten, het team, of zelfs een leuke traktatie voor jezelf als boost bij de volgende pitch of vergadering!

Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or

Tips on Personalising Your Office Space

Bij MEOdruk begrijpen we volledig de verschillende uitdagingen waarmee bedrijfseigenaren zoals u dagelijks worden geconfronteerd. Laat ons je helpen om van je kantoorruimte iets eigenzinnigs te maken door middel van deze betrouwbare tips.

Wat zijn de voordelen van Custom ID-houders?

ID-houders zijn heel gebruikelijk in het bedrijfsleven. Het wordt niet alleen gebruikt voor ID's, maar ook voor toegangskaarten, die worden gebruikt om verschillende gebieden in het gebouw te betreden. Wat interessant is, is dat u kunt investeren in ID-houders die kunnen worden aangepast voor meerwaarde voor uw team. Zo bieden wij RFID-houders aan die u kunt schenken aan uw medewerkers die unieke designs waarderen. Laat ze trots zijn op de aangepaste ID die u opgeeft. Dien uw eigen ontwerp bij ons in en wij kunnen een ontwerp afdrukken dat perfect past bij de cultuur van uw bedrijf. Kies uit een uitgebreide selectie kleuren die passen bij de individuele smaak van uw teamlid.

Waarom het ideaal is om aangepaste briefpapier aan te bieden

Voorzie uw team van persoonlijk briefpapier. Wie wil er immers niet zijn eigen unieke set briefpapier hebben? We bieden een breed scala aan hoogwaardige bedrukkingen voor briefpapier, zoals plakbriefjes, briefhoofden, notitieblokken en nog veel meer. Ze zijn ook verkrijgbaar in een uitgebreide selectie ontwerpen en maten die perfect passen bij de kantoorruimte van uw team.

Hoe voordelig zijn promotionele drinkwaren?

Laat uw medewerkers zich meer thuis voelen op het werk door ze allemaal gepersonaliseerde drinkwaren te geven. Dit kan van alles zijn, van een doorzichtige plastic fles of een koffiemok met uw merklogo. Met deze items zullen uw teamleden comfortabeler werken in hun kantoorruimte en zullen ze zich zeker gewaardeerd voelen. U kunt er ook op rekenen dat wij u een verscheidenheid aan betaalbaar drinkgerei bieden dat aan uw kantoorbehoeften voldoet.

Waarom investeren in funky kalenders?

Een aspect van een succesvol bedrijf is het kennen en halen van de deadlines. Als u een kalender in uw kantoorruimte heeft, kunnen u en uw team uw dagelijkse taken plannen. Het hebben van een visueel aantrekkelijke kalender kan echter bijdragen aan een positieve output. Tot onze kantooraccessoires behoren kalenders in verschillende uitvoeringen en maten. We hebben volledig gekleurde en bedrukte wandkalenders en bureaukalenders die waarde toevoegen aan elke kantoorruimte. U kunt ook gepersonaliseerde kalenders bestellen met uw eigen persoonlijke ontwerp.

Wat wint u door conferentiemappen uit te delen?

Vergaderingen zijn essentieel in elke kantooromgeving, daarom helpt het als uw medewerkers hun eigen vergadermappen hebben. Hierdoor kunnen ze niet alleen real-time aantekeningen maken, maar voelen ze zich ook belangrijk. U kunt erop vertrouwen dat wij een breed scala aan vergadermappen aanbieden waarmee u en uw team vitale documenten veilig kunnen bewaren.

{shop_name}} is er trots op gepersonaliseerde oplossingen te bieden aan bedrijfseigenaren. Verwacht van ons team van innovatieve geesten om u hulp te bieden die uw personeel een betere werkervaring zal geven. Neem contact met ons op en wij bezorgen u een eerlijke offerte en snelle levering.