Onze standaard pakketten

Veelgestelde vragen

Wat is een Merch pakket?

Merch Pakketten zijn geschenkpakketten samengesteld uit onze top producten om aan klanten, collega's of een andere relatie te geven. Deze cadeaupakketten bevatten gepersonaliseerde producten met jouw logo erop gedrukt. Bestellingen beginnen bij een minimum van 15 stuks en kunnen op elke locatie worden bezorgd. Gemiddeld is de levertijd 2 à 3 weken.

Wat is het verschil tussen de pakketten?

Bij MEOdruk hebben we drie geweldige geschenkpakketten in de aanbieding. Ons Onboarding Pakket geeft een boost aan het inwerktraject van je nieuwe collega's. Het Work from Home-pakket is uitermate geschikt om je remote werkomgeving te pimpen en zorgt voor comfort. Ten slotte zijn alle producten uit het Eco Pakket gemaakt van gerecyclede materialen of biologisch katoen, omdat we nou eenmaal dol zijn op duurzaamheid.

Hoe bestel ik mijn Merch Pakket?

Kies het pakket dat past bij jouw vraag. Wil je het inwerktraject van nieuwe werknemers boosten? Ga dan voor een van onze Onboarding Pakketten. Maak een keuze of je dit op de starter basic, classic of premium manier wil doen.

Nadat je al de producten uitvoerig hebt bekeken, hoef je alleen maar het contact formulier op onze website in te vullen. Hierna nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de producten, de designs en de levering ervan te bespreken.

Wil je toch een ander pakket dat niet op onze site staat? Vul dan ook een van onze offerte formulieren in.

Staat het pakket dat je zoekt er niet tussen?

Wil je andere producten in je pakket of wil je een tailor-made pakket? Vul het offerte formulier in voor de Merch Pakketten die je wilt veranderen. We nemen contact met je op over je gepersonaliseerde pakket.

Interesse? Ontvang vrijblijvend designs met jouw logo

De bestandsgrootte moet kleiner zijn dan 25mb