Welkom op MEOdruk, onderdeel van Wij zijn MEO

MEOdruk is de drukwerkwinkel van Wij zijn MEO. Met deze dienst maken wij het bestellen van drukwerk nog gemakkelijker. Op onze site vind je een duidelijk overzicht van al het drukwerk dat we aanbieden.

Wij zijn graag je betrokken en betrouwbare partner bij al je media-uitingen. Wij bieden ondersteuning bij de vormgeving van je drukwerk, we kunnen de sealing en verzending op ons nemen of je tijdschrift beschikbaar maken voor telefoon en tablet. Daarnaast kunnen we eenheid in je media aanbrengen, door ook je website, grafische vormgeving, sociale media, folders en andere projecten te verzorgen.

De mensen die bij Wij zijn MEO werken hebben veelal een WAJONG-indicatie. Zij zijn grafisch geschoold en worden begeleid door een professionele leermeester. Onze jongeren helpen je graag met het opmaken of drukklaar maken van jouw bestanden. Maar ook het ontwerp van een folder of blad kun je met een gerust gevoel aan hen overlaten.

MEOdruk biedt het voordeel en gemak van een online drukker, maar mét de ondersteuning van MEO. Magazines bestellen wij voor je op aanvraag. Neem gerust eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Door bij ons je drukwerk te bestellen zorg je ervoor dat de jongeren in onze studio praktijkervaring op doen. Onder begeleiding van een professionele leermeester werken onze jongeren aan jouw opdracht. Zo heb je een mooi product tegen een scherpe prijs en bouwen zij een uitstekende werkervaring op.

Voor meer informatie over onze organisatie en werkwijze kun je kijken op www.wijzijnmeo.nl.