De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten

Welkom op MEOdruk, onderdeel van Stichting MEO

MEOdruk is de drukwerkwinkel van Stichting MEO. Met deze dienst maken wij het bestellen van drukwerk nog gemakkelijker. Op onze site vindt u een duidelijk overzicht van al het drukwerk dat we aanbieden. Onze diensten en lage prijzen zijn uitsluitend bedoelt voor non-profit organisaties.

De mensen die bij stichting MEO werken hebben veelal een WAJONG-indicatie. Zij zijn grafisch geschoold en worden begeleid door een professionele leermeester. Onze jongeren helpen u graag met het opmaken of drukklaar maken van uw bestanden. Maar ook het ontwerp van uw folder of blad kunt u met een gerust gevoel aan hen overlaten.

Het drukwerk kunnen wij u tegen deze lage prijzen aanbieden omdat wij een stichting zijn en geen winst hoeven maken. Tegen een kleine vergoeding helpen wij u ook graag met het drukklaar maken of ontwerpen van uw bestanden. Hiermee zorgt u ervoor dat de jongeren uit ons leerbedrijf praktijk ervaring op doen. Onder begeleiding van een professionele leermeester werken onze jongeren aan uw opdracht. Zo heeft u een mooi product tegen een scherpe prijs en bouwen zij een uitstekende werkervaring op.

Bent u van een stichting, vereniging of NGO, dan is dit de plek om voordelig uw drukwerk in te kopen. Voor meer informatie over de stichting kunt u kijken op www.stichtingmeo.nl.