0
Let op: Wegens extreme drukte bij al onze vervoerders kan je pakket vertraging oplopen.

PVC tape

Het ontvangen van een pakketje is leuk, verbind jouw merk aan dat moment en creëer unieke contactmomenten. Bedrukte PVC tape zorgt ervoor dat jouw merk naar voor komt en zichtbaar is voor alle omstaanders. Onze PVC tape is goed bestand tegen temperatuurschommelingen, eenvoudig met de hand af te scheuren en daarom ideaal voor het inpakken van kartonnen dozen. De tape heeft een breedte van 50mm en een lengte van 66 meter. Het design dat herhaald zal worden kan maximaal 50mm breed zijn en 251mm lang. De bedrukte tape wordt geleverd in dozen, 36 rollen per doos. Bestel ze nu tegen de scherpste prijs!

Let op: Als je een gekleurde achterkant wilt hebben, houd er rekening mee dat de gekleurde achtergrond met een wit randje wordt gescheiden en dus niet aansluitend aan elkaar is. Wil je een witte achtergrond op de witte tape, dan heb je daar uiteraard geen last van.

  • Perfect voor binnen & buiten gebruik
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe details en hoge kleur intensiteit

Een design opsturen is heel eenvoudig. Volg onze instructies en upload gemakkelijk jouw ontwerp. Klik op de instructies voor meer informatie.

  1. Lever jouw bestanden aan in gesloten, drukklare bestandsformaten.
  2. Voeg 3 mm afloop toe.
  3. Lever een vector-bestand aan.
  4. Gebruik de PMS kleurcode(s).
Bekijk alle aanleverspecificaties voor dit product

Om het perfecte ontwerp te maken, hebben we enkele duidelijke sjablonen/voorbeelden gemaakt. Hieronder vind je de meest populaire sjablonen. Klik op onderstaande link om alle sjablonen te bekijken.

PVC tape - 251mmx50mm pdf Adobe indesign
Bekijk alle templates voor pvc tape

Hieronder vind je de belangrijkste specificaties:

Tijdelijk niet beschikbaar

Het spijt ons! Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.
Kom binnenkort nog eens terug of neem contact op met onze klantenservice.